Kjøkken

Kjøkken

KJØKKEN

Standard kjøkken:

Nøkkelhus leverer og monterer kvalitetskjøkken som er tilvirket på  bestilling fra fabrikk i estland vår samarbeidspartner: Top Conseptus OÜ. Annerledes enn de store produsenter tilbyr vår samarbeidspartner løsninger etter individuell bestilling. Målet er å tilby komplette kjøkkenløsninger med bra priser, god design og høy kvalitet. Takket være et stort utvalg av materialer kan vi levere løsninger som passer til deres ønsker og behov. Kjøkkenet ditt utvikles i samarbeid mellom designer og kunde. Vi har levert kjøkkenmøbler til både hjem og offentlig miljø i Norge og Skandinavia.

Valgfrihet er viktig

Som alternativ kan vi levere kjøkken fra Epoc via Elkjøp. Her kan du velge og komponere fra hele deres sortement.  Epoq er den smarte måten å kjøpe kjøkken. Du bidrar selv til våre lave priser ved å utføre en del av planleggingen selv. På Epoqs hjemmeside får du rådgivning fra idé til ferdig kjøkken. Epoqs kjøkkenkonsulenter hjelper deg med tips og ideer, og kontrollerer at kjøkkenet ditt blir funksjonelt. Epoq kjøkken ser du i Elkjøp butikker. Nøkkelhus sitt samarbeid med Elkjøp innebærer at vi tilbyr deg et komplett kjøkken til en av Norges laveste priser. Last ned pdf katalogen her.

Prisgunstig

Epoq kjøkken er et av de mest prisgunstige på markedet, og du får mye kjøkken for pengene.

Høy kvalitet

Med 25 års garanti kan du føle deg sikker på at kjøkkenet fungerer i mange år.

Enkelt å planlegge og bestille

Glem stress og køer! Du vet selv best hvordan kjøkkenet ditt skal se ut. Last ned tegneverktøyet vårt og planlegg det nye kjøkkenet i fred og ro hjemme.

Vi tilbyr et stort utvalg av hvitevarer, vasker, kraner og annet inventar.

Hvorfor gå til en hyllevareprodusent, når du kan få designet akkurat det kjøkkenet du ønsker på bestilling – kanskje langt rimeligere. Vi har utallige stiler og materialer å velge fra.  Alle kjøkken blir designet, skreddersydd og produsert på bestilling til hver enkelt kunde. Ingen kunder er like derfor satser vi på stor fleksibilitet og lave priser. Ta kontakt for å få vurdert ditt prosjekt.