Opsjoner

Opsjoner

OPSJONER

Her ser du de opsjoner eller valg du kan gjøre innen vår standard leveranse, når du har vagt elementet som en del av leveransen.

PARKETT

Vår produsent av parketten “Barlinek” er best i test innen slitestyrke og motstand mot flekker. Les testen selv her. Velg i vår standard løsning hvilken type parkett du ønsker. Klikk bildene nedenfor så henviser du deretter til dem.

FLISER

Standard har vi hvit veggflis i stående eller liggende retning 30×60. Gulvfliser på bad er 20×20 eller 10×10 i sort eller hvit. I vinfang eller entre kan det velges mellom grå og lys grå i 34×45.

OVNER

Bestilles det ovner leveres disse ferdig montert sammen med leca eller stålrørspipe.

HVITEVARER

Vi benytter Electolux som standard hvitevarer som er inkludert i vår kjøkken leveranse. Ønsker du å handle inn hvitevarer til kjøkken selv kan trekke ifra 12.000,- inkl. mva. på husprisen, og deretter handle inn de hvitevarer du ønsker. Vi står for monteringen men har ikke lenger garantien på varene. Alle hvitevarer er integrerte og omfatter: Steketopp, ovn, mikrobølgeovn, kjøl- /fryseskap, ventilator og oppvaskkum.

BENKEPLATE OG VASK

Vi leverer standard eik eller laminat benkeplate med overlimt vask. Ønsker du en annen benkeplate kan det avtales spesielt. For eksempel granitt, kompositt, keramikk  eller marmor. Andre vaskekummer og underliming kan også leveres etter avtale.

SANITÆRUTSTYR

Er sanitærutstyr inkludert så er det standard med utstyr fra Klaudi Zenta. Ett -1- blandebatteri for pr. kjøkken, ett -1- blandebatteri pr. bad og toalettrom med vask, ett -1- dusjystem med blandebatteri.

INNVENDIGE VEGGER

Overflatene kan leveres som sparklet og malte gipsvegger eller med ferdigmalte veggplater i de nedenfor viste profiler.

HIMLING

MDF-plate for bruk i tørre rom. Kan også brukes på vegg. Panelbordene leveres i Skygge/Skrå, Skygge/Skrå med V-fas Endeskjøt og V-fas alle fire sidene. Arbor Panel Takbord har not og fjær i sidene og endene, noe som gjør det enkelt å montere og få et pent og jevnt resultat. Kan også levere himling med gips, sparklet og malt for et komplett glatt moderne preg.

TAKSTEIN

Taksteiner for tak ned til 22 garder. Mellom 22 og 14 grader kan benyttes betongtakstein. Under 14 grader og flate tak benytter vi en vanntett asfalt eller PVC basert membran.

UTVENDIG KLEDNING

Velg mellom disse kledningstypene som liggende eller stående.

YTTERDØRER

Ytterdører er med håndtak, låsekasse, nøkler og låsvrider på innsiden . Alle ytterdører fås i den fargen du ønsker. (RAL fargesystem)

INNERDØRER

Innerdører er med håndtak og låsekasse.

LISTVERK

Eik eller malt furu. Velg mellom glatte uprofilerte lister (15x50mm – 15x70mm) eller de profilene du ser nedenfor her.   Ingen spikerhull er synlig i de malte lister i vår leveranse.

Velg lister her eller fra bildene under