Trapper

Trapper

Trapper har to hovedfunksjoner i en bygning: å være et nødvendig konstruksjons element og å være et designelement. Ei god trapp smelter sammen med interiøret. Vi leverer trapper av alt mulig trevirke for at hver kunde skulle kunne få ei trapp etter sitt ønske.Når man planlegger trapper skal man ta hensyn til byggingens allmenne design, konstruksjons elementer og interiør. Det er ikke nødvendig å planere trapper av bare ett materiale. Det er mulig å kombinere ulike materialer og pussing midler slik at sluttresultatet blir mer interessant.

Vi tilbyr også Led-belysning som er installert i trapper. Led-belysningen er veldig utholdende og den er også brukbar utendørs. Belysningen kan bestilles i ulike fargetoner.

Sammen med oss kan du finne den beste trappe løsningen både pris-materiale-, design- og fagmessig. Vi leverer trappeløsninger av beste design- og handverks-messige kvalitet. Vi mener at trappen er boligens viktigste møbel, som skal kle huset og gi interiøret særpreg.  Ta kontakt for å få vurdert ditt prosjekt.